ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ - ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Μοναδική αναπνέουσα μεμβράνη

Χρησιμοποιώντας τις σακούλες ωρίμανσης La.va Dry Aging Bag με τη μοναδική διαπνέουσα μεμβράνη, σας προσφέρουμε την ευκολότερη, πιο οικονομική και πιο αποτελεσματική μέθοδο για να ωριμάσετε βόειο κρέας στο ψυγείο σας .

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ 01

Εντονη γεύση μέσα,υγρασία έξω

Μπορείτε να το συγκρίνετε με μια σάλτσα, που όσο πιο πολύ την μαγειρεύετε, τόσο πιο έντονη γίνεται η γεύση. Ετσι λειτουργούν και οι σακούλες ωρίμανσης La.va. Είναι κατασκευασμένες από μια διαπερατή από τον αέρα μεμβράνη, η οποία αποκλείει την υγρασία και προστατεύει το κρέας.

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ 02

Συσκευάστε το κρέας με τη μοναδική τεχνολογία της σακούλας ωρίμανσης La.va Dry Aging Bag, που παρέχει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για κάθε κομμάτι κρέατος, το οποίο πρέπει να τοποθετηθεί σε ράφι στο ψυγείο για 25-50 ημέρες.

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ 03

Κατ 'αρχάς, η υγρασία εξατμίζεται από το κρέας, συγκεντρώνοντας και εντείνοντας την γεύση του βοείου κρέατος. Τα φυσικά ένζυμα στο κρέας διασπούν τον συνδετικό ιστό, με αποτέλεσμα ένα τρυφερό κρέας και προσδίδοντας μια ξεχωριστή γεύση ξηρής ωρίμανσης

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ 04

Η αλλαγή στη γεύση προκαλείται από πολυάριθμες διεργασίες, συμπεριλαμβανομένης της ενζυματικής και βακτηριακής δράσης, μαζί με την οξείδωση λίπους και άλλων μορίων που μοιάζουν με λίπος. Το σωστά ωριμασμένο κρέας αναπτύσσει έντονα αρώματα.

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ ΚΡΕΑΤΩΝ 05

Αποσυσκευάζοντας το κρέας από την σακούλα ωρίμανσης το μαγειρεύετε η το βάζετε στη κατάψυξη