ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ - ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Σακούλες συρρίκνωσης /συσκευασίας τροφίμων

Οι πολυστρωματικές συρρικνούμενες σακούλες συρρίκνωσης είναι υψηλής συγκολλητικής ικανότητας, υψηλής αντοχής ,υψηλής φραγής και ελεγχόμενης διαπερατότητας ιδανική για τη συσκευασία ευπαθών τροφίμων όπως κρεατοσκευασμάτων, αλλαντικών, έτοιμων φαγητών και τυροκομικών προϊόντων με δυνατότητα συγκόλλησης ακόμα και όταν η μία σακούλα επικαλύπτει την άλλη.

Η συσκευασία του τελικού προϊόντος στην σακούλα συρρίκνωσης θα ξεκινήσει στη μηχανή κενού(vacuum), ενώ μετά θα βυθιστεί σε δεξαμενή ζεστού νερού ή θα προωθηθεί σε τούνελ θερμού αέρα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

-Η υψηλή φραγή οξυγόνου εξασφαλίζει τη μακρά περίοδο αποθήκευσης της συσκευασμένης παραγωγής
-Η χαμηλή διαπερατότητα ατμών αποκλείει την απώλεια υγρασίας (απώλεια βάρους) του προϊόντος κατά την αποθήκευση
-Ελκυστική εμφάνιση του τελικού προϊόντος χάρη στην υψηλή συμπιεστότητα, τη διαύγεια και το φινίρισμα
-Τα προϊόντα που συσκευάζονται σε σακούλες συρρίκνωσης διατηρούν τη φυσική τους οσμή και γεύση καθ 'όλη την περίοδο αποθήκευσης.
-Οι ιδιότητες υψηλής αντοχής παρέχουν ασφάλεια στα συσκευασμένα προϊόντα σε όλα τα στάδια μεταφοράς και αποθήκευσης.
-Απουσία ουσιών χλωρίου στο φύλλο
-Ο φραγμός μέσω του EVOH παρέχει σήμερα το πιο αποτελεσματικό και οικολογικά ασφαλές υλικό, το οποίο διαθέτει τις μέγιστες ιδιότητες φραγής σε σχέση με το οξυγόνο. Η διάρκεια ζωής του προϊόντος που συσκευάζεται σε φιλμ με στρώμα φραγμού EVOH αυξάνεται σημαντικά λόγω αυτών των ιδιοτήτων. Η διαπερατότητα του EVOH για το οξυγόνο είναι περίπου ίση με τη διαπερατότητα ενός στρώματος αλουμινίου με το ίδιο πάχος.
-Βέλτιστη διαπερατότητα αερίου για SCH45
-Οι σακούλες καθιστούν δυνατή την απομάκρυνση του πλεονάσματος διοξειδίου του άνθρακα και άλλων αερίων που παράγονται κατά τη διαδικασία ωρίμανσης ενω προστατεύουν τα συσκευασμένα προϊόντα από την είσοδο οξυγόνου. Ετσι εξασφαλίζετε η υψηλή ποιότητα ωρίμανσης τυριού.

Οι συρρικνούμενες σακούλες διατίθενται με κυκλική ή πλαϊνή ραφή ή απλές, διάφανες ή και χρωματιστές( κόκκινες, κίτρινες, κλπ) Υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης (μέχρι 4 χρώματα).